Carbo · Dieta · Dieta Rina 90 · Paste · Romanesco · Sanatos

Ziua 11: Carbo

Paste cu conopida Romanesco, ciuperci si smantana

100 gr paste
5 ciuperci medii
3 catei de usturoi
1/2 conopida Romanesco
50 ml smantana pentru gatit
10 gr parmezan razuit
sare
piper
1 lingura ulei de masline

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Intr-o tigaie incinsa se adauga uleiul de masline si usturoiul zdrobit. Se taie ciupercile cuburi, iar conopida buchetele, si se adauga in tigaie. Se adauga 2 polonice de apa fiarta, si se lasa la inabusit. Cand pastele au fiert, se scurg si se pun in tigaie peste ciuperci si conopida. Se mai pune un polonic de apa fiarta si se lasa pe foc pana scade apa. La final se adauga smantana si parmezanul si se mai lasa 1 minut pe foc. Se aseaza pe farfurie si daca doriti mai puteti adauga putin parmezan ras! Pentru cei ce vor sa tina Rina ca la carte, parmezanul si smantana se pot omite.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s