Branza de capra · Delicios · Dieta · Dieta Rina 90 · Proteine · Ratatouille · Sanatos

Ziua 21: Proteine

Ratatouille cu branza de capra

1 dovlecel
1 vanata micuta
1/2 ardei gras galben
3-4 rosii medii
3-catei de usturoi
150 gr sos de rosii + putina apa
sare
piper
oregano

Legumele se feliaza (ardeiul l-am taiat fasii) si se aseaza in tava astfel: 1 felie de vanata, 1 felie de rosie, 1 felie dovlecel iar apoi procesul de repeta pana cand se umple tava. Ardeii i-am pus peste toate legumele, la fel si cateii de usturoi pe care i-am feliat. Sosul de rosii l-am amestecat cu condimentele si putina apa si l-am turnat peste legume. Am acoperit tava cu folie de stanio si am dat-o la cuptor, 220 de grade, pentru 40 de minute. Du pa 40 de minute am scos staniolui, am faramitat branza de capra deasupra si am mai dat la cuptor inca 20 de minute.



Reteta originala: http://savoriurbane.com/ratatouille-cu-branza-de-capra/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s