Brocoli · ceapa verde · Chimen · dovlecel · piept de pui · Piure · salata · telemea

Ziua 32: Cina

Piept de pui cu telemea de oaie si piure de dovlecel cu brocoli, ceapa verde si chimen


Pentru piure:

1/2 dovlecel
1 fir ceapa verde
4 buchetele de brocoli
5 gr unt
sare
piper
chimen

Legumele se fierb, se scot cu o spatula intr-un castron, se adauga untul si 3 linguri de zeama ramasa de la legume si se paseaza impreuna pana obtieti consistenta dorita. Se presara piper proaspat macina si chimen si se serveste calda

Pieptul de pui, este prajit in tigaie cu o lngura de ulei.

Alegi branza sau carnea si masa poate fi servita la ziua de Proteine a dietei Rina

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s