Ciuperci · Dieta · lamaie · Spanac · usturoi

Ziua 33: Cina

Spanac sotat cu usturoi si lamaie si ciupercute la cuptor

Sursa foto: http://retete.acasa.ro/sfaturi-culinare-41/spanacul-modalitati-de-intrebuintare-in-bucatarie-12871.html

Spanacul sotat se poate servi in oricare din zilele dietei Rina. La vitamine renuntati la uleiul de masline.

O lingura de ulei de masline, se pune intr-o tigaie incinsa alaturi de 2-3 catei de usturoi. Se adauga spanacul, se acopera tigaia cu un capac, si se lasa pe foc pana scade spanacul. Se adauga zeama de la o jumatate de lamaie si se mai lasa 1-2 minute pe foc. Il puteti servi alaturi de ce doriti, carne/oua/branza pentru proteine, cartofi/orez/fasole/naut pentru amidon, paste pentru carbo si salata de cruditati la vitamine.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s