Dieta · Dieta Rina 90 · legume · Paste integrale · rosii · Sanatos · stil de viata sanatos · tocanita

Ziua 36: Cina

Tocanita de legume cu paste 100% integrale

50 g paste 100% integrale
1 ceapa tocata marunt
1/2 ardei
1/2 borcan de ciuperci
1-2 linguri sos de rosii
1/2 lingura ulei masline
patrunjel tocat
sare
piper
boia iute dupa gust

Pastele se fierb conform intructiunilor de pe ambalaj.

Intr-o oala se pune uleiul la incins se adauga ceapa si se caleste cateva minute pana devine translucida. Se adauga restul legumelor si 100 ml apa si se acopera oala cu un capac. Lasati legumele sa se inabuseasca, dar aveti grija sa amestecati din cand in cand, ca sa nu se lipeasca. Se adauga si sosul de rosii si se mai lasa cateva minute pe foc. Se serveste cu patrunjel proaspat.

Avand in vedere ca tocanita e facuta cu legume permise zilnic in Dieta Rina, aceasta masa poate fi servita ca atare la pranz carbo, inlocuiti pastele cu o felie de paine si adaugati putina carne, sau un ou sau putina branza, pentru ziua de Proteine, 2-3 cartofi fierti in locul pastelor pentru ziua de amidon, si renuntand la sare si ulei, tocanita merge servita chiar si la vitamine. šŸ˜€


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s