branza · Carbo · cascaval · cheddar · Dieta · Pizza · Porumb · sanatoasa

Ziua 37: Cina

Pizza cu branza si porumb

















Pentru blat:
125 g faina integrala
50 ml apa
1 plic drojdie
un paf sare
1 lingura ulei vegetal(eu am pus de macadamia)

Pentru topping

60 gr branza (eu am folosit cheddar)
porumb
sos de rosii
busuioc

Daca tineti Rina, renuntati la branza si porumb si puneti legume permise in fiecare zi (ciuperci, ardei, rosii, vinete, dovlecel, brocoli, masline)

Pentru blat: Fina se ameste cu sarea si drojdia intr-un castron. Se adauga si uleiul si apa calduta si se framanta putin aluatul. Se pune castronul intr-un loc caldut, acoperit cu un prosop si se lasa coca sa creasca pentru 30-40 de minute.

Cand aluatul si-a dublet volumul intineti o foaie subtire peste care puneti sosul de rosii, busuiocul si restul ingredientelor(dupa bunul plac). Am servit doar 5 feliute din cele 8 cu patrunjel proaspat tocat si ketchup fara zahar.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s