consolidare · Croaziera PL · dukan · Fructe de mare · piept de pui · PL · Rina · scara nutritionala dukan · stabilizare · Supa de rosii

Supa de rosii cu piept de pui si fructe de mare

225 gr mix fructe de mare
100 gr piept de pui
1 conserva rosii cuburi
2 catei de usturoi
1 lingurita unt
sare
piper
boia iute
oregano
busuioc
patrunjel

Instructiuni: Cateii de usturoi se curata si se taie in 2. Intr-o oala de marime medie, se pune untul la topit iar apoi se adauga usturoiul. Pieptul de pui, se curata si se taie cubulete si se pune si el langa usturoi pana cand devine albicios. Apoi se adauga fructele de mare, se condimenteaza totul dupa gust, se adauga putina apa si se acopera oala cu un capac. Se lasa oala acoperita la foc mediu pentru 5 minute dupa care se adauga conserva de rosii. Focul se reduce la minin, pentru inca 25-30 de minute. Se serveste cu patrunjel proaspat sau uscat ori busuioc.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s