consolidare · crema de ciocolata · croaziera · dukan · Prajitura cu cafea · scara nutritionala dukan · stabilizare

Prajitura cu cafea si crema de ciocolata

Pentru Blabt:

1 ou
1+1/2 lg tarate ovaz
1 lg lapte praf 0.25%
1/2 lgt praf de copt
1 lg apa
indulcitor lichid dupa gust
esenta de vanilie
esenta de rom
esenta de cafea

Pentru sirop:

2 lg apa
esenta de rom
esenta de alune

Pentru crema:

2 lg iaurt grecesc
1 lgt cacao degresata
indulcitor dupa gust
esenta de alune
esenta de rom

Pentru Blat:
Oul se amesteca cu taratele, laptele praf, apa, praful de copt, esentele si indulcitorul si se omogenizeaza bine. Se pune alutual intr-un vas rezistent la caldura si se da la microunde pentru 2:30 minute sau in cuptor pana ce o scobitoare introdusa in mijloc iese curata.

Pentru Sirop:
2 linguri de apa se amesteca cu esenta de rom si alune si indulcitorul si se toarna peste prajitura dupa ce aceasta s-a racit

Pentru Crema:
Iaurtul se pune intr-un castronel, se amesteca cu cacao pana nu mai sunt cocoloase, se adauga esentele si indulcitorul si se orneaza prajitura

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s