Biscuiti din fasole · consolidare · Cookies · dukan · scara nutritionala dukan · stabilizare

Biscuiti din fasole

1 conserva fasole boabe
4 linguri tarate de ovaz
2 linguri lapte praf degresat
1/2 lingurita praf de copt
1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
1 ou
Indulcitor
Esenta de vanilie
Cacao (optional)

Fasolea si oul se pun intr-un castron si se paseaza cu un blender vertical sau se baga impreuna in robotul de bucatarie. Se adauga indulcitorul, esenta de vanilie si se amesteca bine. Taratele, laptele praf, bicarbonatul de sodiu si praful de copt, se amesteca separat iar apoi se incorporeaza in amestecul de fasole. Eu am impartit in aceasta faza aluatul in doua si jumatate l-am lasat cu vanilie iar in cealalta jumatate am adaugat o lingurita de cacao. Se formeaza apoi bilute si se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt. Se aplatizeaza bilutele cu o lingurita sau furculita, poate chiar si cu mana, si se da tava in cuptorul preincalzit, la 220 de grade pentru 10-15 minute.
                                                                                                                                 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s