Delicios · Desert · dukan · Negresa · scara nutritionala dukan · Zmeura

Negresa cu zmeura si crema de alune

Pentru negresa:
1 ou
1 lingura lapte praf degresat sau pudra proteica
2 linguri tarate de ovaz
2 linguri de apa
1 lingurita praf de copt
100 gr zmeura proaspata sau congelata
Indulcitor lichid dupa gust
esenta de vanilie
1 lingurita cacao 0%

Pentru Crema:
2 linguri iaurt grecesc
1 lingura crema de branza
1 lingurita cacao 0%
esenta de alune
esenta de vanilie
Indulcitor

Negresa: Oul se bate bine cu o furculita impreuna cu indulcitorul si esenta de vanilie. Se adauga apoi apa si toate ingredientele uscate. Se toarna aluatul intr-un vas rezistent la caldura, se adauga zmeura si se da vasul la cuptor pentru 10-15 minute. (Depinde de cuptor, verificati din cand in cand cu o scobitoare)

Crema de alune: Amestecati iaurtul si crema de branza cu esentele si indulcitorul, adaugati apoi cacao si decorati prajitura doar dupa ce aceasta s-a racit complet.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s