dukan

Supa de sparanghel


300 ml apa

6 tije de sparanghel
1 felie de ardei rosu
1 fir ceapa verde
2 linguri de iaurt
1 galbenus de ou
1 lingurita de otet de mere
sare
piper
patrunjel


Legumele se taie marunt, in functie de preferinta. Sparanghelul l-am taiat in bucatele mai mari pentru ca asa imi place mie. Intre timp, se pune o craticioara cu apa la fiert si se adauga sarea.

Cand apa incepe sa fiarba, se adauga legumele. Intr-un castron cele doua linguri de iaurt se amesteca cu galbenusul de ou, piper, patrunjel tocat si otet. Can legumele sunt fierte, se iau cateva linguri de supa si se adauga peste compozitia cu ou. Se continua astfel pana ce amestecul respectiv este incalzit si se poate turna in oala, peste legume. Se mai lasa supa pe foc 2-3 minute iar apoi se poate servi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s