Fără categorie

Vara. Vacanta. Excursie Israel

Buna dragilor,

Astazi am pentru voi o altfel de postare, ca tot vine vara si poate unele dintre voi aveti nevoie de o idee pentru vacanta. Una din colegele de suferinta de pe grupul Dukan, organizeaza o excursie in Israel. Va las mai jos detalii poate va tenteaza!

1

PE URMELE MANTUITORULUI IN TARA SFANTA

TRASEU: IERUSALIM, BETHLEHEM, IERIHON, RAUL IORDAN, MAREA MOARTA

TIBERIAS, GALILEEA, MUNTELE TABOR, NAZARET, HAIFA

5 NOPTI CAZARE / 6 ZILE DE VIZITE

!!!PRETUL TOTAL INCLUDE TOATE VIZITELE IMPORTANTE DIN PROGRAM!!!

DATA DE PLECARE: 22/23.10.2015

ZIUA 1 : BUCUREŞTI – TEL AVIV – HAIFA – MUNTELE TABOR – CANA

Intâlnire la aeroportul Otopeni cu insotitorul de grup. Plecare spre Tel Aviv; sosire la Tel Aviv- Aeroportul Ben Gurion. Pornim spre Nordul tarii. La Haifa admiram Gradinile Suspendate ale Templului Bahai, si vizitam Manastirea “Stella Maris” unde se afla pestera Sf. Ilie Tezviteanul. Urcam apoi pe Muntele Tabor – inchinare la biserica unde s-a petrecut Schimbarea la Fata a Mantuitorului. Ne indreptam catre Satul Cana la biserica ridicata pe locul unde Iisus a facut primul miracol al transformarii apei in vin. Dupa amiaza vizitam Biserica Ortodoxa Sf. Gavril din Nazaret – orasul in care Maica Domnului a primit vestea nasterii Pruncului Sfant. Cina si cazare Nazareth, hotel***+.

ZIUA 2: MAREA GALILEEI:

Mic dejun. Dimineata devreme plecare spre Marea Galileei. Deplasare spre Capernaum – unde vizitam Sinagoga, ruinele satului vechi de peste 2000 de ani si casa Sf. Petru. Vizita la Tabgha la locul inmultirii painilor si pestilor. Vizitarea Bisericii de pe Muntele Fericirilor. Optional, plimbare pe Marea Galileei cu o copie a corabiilor de pe vremea lui Iisus (pret suplimentar 10 USD/persoana) si dejun la un restaurant din zona unde se va servi Pestele Sfantul Petru (pret suplimentar 20 USD/pers.). Seara plecare la Bethlehem pentru cina si cazare, Hotel***+

2

ZIUA 3: BETHLEHEM

Mic dejun. Vizita in Bethlehem – se viziteaza Biserica Ortodoxa ridicata pe locul unde s-a nascut Domnul Iisus Hristos, locul ieslei si Biserica Catolica Sfanta Ecaterina, Manastirea Sfantul Theodosie si Biserica Campul Pastorilor. Vizita in Desertul Iudeei la Manastirea Sfantul Sava (transportul cu microbuze 10 USD / persoana). Cina si cazare Bethlehem Hotel***+

ZIUA 4 : IERUSALIM – MUNTELE MASLINILOR – MUNTELE SION – DRUMUL CRUCII:

Mic dejun. Dimineata vizita pe Muntele Maslinilor incepe la Manastirea Ortodoxa Rusa Eleona a Inaltarii si la Biserica Aflarii Capului Sf. Ioan Botezatorul; coboram apoi pe Muntele Maslinilor pana la Biserica Tatal Nostru – unde Iisus i-a invatat pe apostoli cum sa se roage, si la Biserica Dominus Flevit – unde Mantuitorul a plans prevestind caderea Ierusalimului; vizitam apoi Gradina Getsimani, Biserica Natiunilor si Biserica Ortodoxa ce adaposteste Mormantul Maicii Domnului. La pranz, urcam pe Muntele Sionului la Foisorul Cinei celei de Taina, Mormantul Regelui David, Biserica Adormirea Maicii Domnului Catolica si Zidul Plangerii. Dupa amiaza intram in Cetatea Ierusalimului si parcurgem pe jos Via Dolorosa cu cele 14 opriri ale lui Iisus de pe Drumul Crucii, culminand cu Biserica Invierii, Mormantului Sfant, Golgota, Piatra Miruirii. Cina si cazare Bethlehem Hotel***+

ZIUA 5 : HOZEVA – IERIHON – MAREA MOARTA

Mic dejun. Zi de vizite OPTIONALE (Pret 40 USD/persoana/ toata ziua – include: transport, vizitele din Valea Hozevei si Ierihon, insotitor de grup, taxa intrare la plaja de la Marea Moarta). Dimineata coborare in Valea Hozeva pentru vizitarea Manastirii Sf. Gheorghe cu pestera Sf. Prooroc Ilie Tezviteanul si moastele Cuviosului Ioan de la Neamt – Hozevitul sau Romanul. Apoi vizita in Ierihon la Biserica Dudul lui Zaheu si la Asezamantul Romanesc. Optional Masa de pranz intr-un restaurant local (pret 18 usd/persoana). Dupa amiaza poposim la Raul Iordan la locul original al Botezului Mantuitorului; apoi timp liber pentru relaxare la Marea Moarta – se pot testa si cumpara creme cu minerale extrase din Marea Moarta. Intoarcere la Bethlehem. Cina si cazare Bethlehem, Hotel***+

ZIUA 6: EIN KAREM – TEL AVIV – BUCURESTI

Mic dejun. Dimineata vizita in Ein Karem – patria Sf. Ioan Botezatorul, la Fantana Fecioarei Maria si Biserica nasterii Sfantului. Plecare spre Tel Aviv. Transfer la aeroport pentru zborul spre Bucuresti. Sosire la Bucuresti.

PRET: 280 EURO + 390 USD / PERSOANA HOTELURI***+

CELE MAI IMPORTANTE VIZITE DIN TRASEU INCLUSE IN PRET!!

SUPLIMENT CAMERA SINGLE: 150 USD / PERSOANA.

Atentie! GRUP MINIM: 45 PERSOANE. Daca grupul este mai mic, pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza.

IN CAZUL IN CARE GRUPUL ESTE FORMAT DIN MINIM 40 PERS., SE PERCEPE UN SUPLIMENT DE 30 EUR/ PERS.

SERVICII INCLUSE:

– TRANSPORT AVION BUCURESTI – TEL AVIV – BUCURESTI;

– TRANSPORT LOCAL CU AUTOCAR CU AER CONDITIONAT CONFORM PROGRAM LA OBIECTIVELE TURISTICE;

– 05 NOPTI CAZARE LA HOTELURI DE 3+ STELE (1 NOAPTE IN NORDUL TARII LA NAZARET, 4 NOPTI BETHLEHEM);

– DEMIPENSIUNE ( mic dejun + cina ambele BUFET);

– SUCURI, CEAI, CAFEA, LAPTE LA MICUL DEJUN.

– VIZITELE MENTIONATE IN PROGRAM EXCEPTIE CELE OPTIONALE ;

– URCAREA CU TAXIURILE PE MUNTELE TABOR

– INTRARI LA OBIECTIVELE DIN PROGRAM

– ASISTENTA TURISTICA INSOTITOR GRUP ROMAN

– PREOT INSOTITOR

NU SUNT INCLUSE IN PRET :

– TAXELE DE AEROPORT OBLIGATORII IN VALOARE DE 60 EUR/PERSOANA – SE ACHITA ODATA CU ACHITAREA INTREGULUI PACHET DE SERVICII; POT SUFERI MODIFICARI PANA LA EMITEREA BILETELOR (APROXIMATIV 2 SAPTAMANI INAINTE DE PLECARE)

– BACSISURI OBLIGATORII PENTRU SOFERI SI HOTELURI.: 25 EUR/PERSOANA SE ACHITA LA AGENTIE ODATA CU ACHITAREA INTEGRALA A PACHETULUI DE SERVICII.

– EXCURSIILE MENTIONATE CA OPTIONALE;

– BAUTURILE LA CINA;

– TRANSFERUL SPRE SI DE LA BUCURESTI PENTRU CEI DIN ALTA LOCALITATE;

– ASIGURAREA MEDICALA – OBLIGATORIE ( se incheie odata cu incheierea contractului de comercializare a pachetelor de servicii turistice)

LA INSCRIERE SE ACHITA UN AVANS DE 280 EUR CU 3 LUNI INAINTE DE PLECARE,

DAR FUNCTIE DE LOCURILE DISPONIBILE.

DIFERENTA SE ACHITA CU MAXIM 45 ZILE INAINTE DE PLECARE.

LOCURI LIMITATE!

OBSERVATII:

In cazul in care raportul euro/dolar sufera schimbari majore in raport cu pretul publicat sau taxele de aeroport sufera majorari importante care sunt anuntate de compania aeriana in momentul emiterii biletelor (aproximativ 10-15 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a adapta tariful la situatia nou creata.

Functie de anumite situatii – orar de functionare al obiectivelor turistice, modificarea orarului de zbor, ordinea vizitarii unor obiective poate fi modificata sau se pot inlocui partial unele vizite, functie de masurile de securitate impuse de autoritatile locale din Israel.

Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru Israel si corespunde standardului local.

Autoritatile Israeliene de Frontiera isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care din punctul lor de vedere nu prezinta suficienta incredere, chiar daca daca acesta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice.

Turistul pe propria lui raspundere isi asuma riscul de a i se refuza intrarea in Israel si de aceea este obligat sa informeze in prealabil agentia de turism asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care a avut-o sau o are cu Statul Israel. Valabilitatea pasaportului: minimum 6 luni de la IESIREA DIN ROMANIA

DOCUMENTE NECESARE LA INSCRIERE: copie dupa pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii si dupa cartea de identitate sau buletin/ contract de prestari servicii turistice incheiat cu Asociatia Crestina.

 

 

ASOSCIATIA CULTURALA CRESTIN-ORTODOXA “SFINTII IMPARATI CONSTANTIN SI ELENA”

Tel: 0748.015.239

0724.225.825

0765.824.747

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s