consolidare · Desert · Dieta · Dinner · dukan

Papanasi (versiunea light)

150 gr branza slaba de vaci

100 gr faina (eu am folosit amestec de faina de tarate de ovaz si faina integrala)

O lingurita praf de copt

Esenta de vanilie

1 galbenus de ou

5 ml indulcitor lichid

Iaurt slab

Dulceata

Din ingredientele prezentate ies doua portii. 

  1. Branza de vaci foarte bine scursa se amesteca cu faina, galbenusul de ou, praful de copt, indulcitorul si esenta de vanilie. 
  2. Din compozitia rezultata se formeaza 2 papanasi si doua bilute, se aseaza pe o tava de cuptor tapetata cu foaie de copt si se da in cuptorul preincalzit pentru 40-50 de minute sau pana devin aurii la 200 C
  3. Se garnisesc papanasii cu iaurt si dulceata
  4. Pofta buna!   
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s